Bästa massa Gainer för Skinny killar

Oavsett om du faktiskt behöver en massa Gainer är en komplicerad fråga. Om du är en ectomorph (någon som har svårt att gå upp i vikt) försöker sätta på storlek och du kan äta McDonald ‘ s vid varje måltid och aldrig få ett pund, då en massa Gainer kan vara vad du behöver. Men, om du är känslig för vissa mikronäringsämnen, specifikt kolhydrater, en bättre plan för angrepp skulle vara att göra din egen.

Så, vad betyder det? Många Mass vinnare på marknaden är laddade med kalorier. Men många av dem är laddade med kolhydrater och fettkällor som vi inte skulle rekommendera. Men att skapa din egen massa Gainer i allmänhet kommer att vara på en bråkdel av kostnaden för en massa Gainer pulver du hittar på nätet eller i butikerna.

Men oavsett vilken riktning du gunga, kan Mass vinnare vara användbar. Allt handlar om att om du föredrar att göra din egen och vara mer i kontroll, eller helt enkelt ösa ur ett badkar och görs med den. Om du är inställd på att köpa ett badkar av en Pre-Made massa Gainer, nedan är några av de bästa valen tillgängliga.

Anledningar att använda en Viktgainer

Den huvudsaklig skäl någon person är sett för vikt eller massa Gainer är emedan de ‘ har oroa ätande nog till egentlig vinna pund. Lägga till en vikt Gainer kan hjälpa dig att träffa kalori krav som annars kan tyckas utom räckhåll om du faktiskt var tvungen att skyffla allt som mat i munnen. Om du väljer att ta en viktökning kan du också sätta ditt proteinpulver på hyllan, som vikt Gainer tillägget bör uppfylla alla dina protein standarder. De flesta kvalitet massa vinnare inkluderar också kreatin, så behöver inte oroa dig för att lägga till att din regim också.

Mass vinnare inkluderar också L-glutamin, en aminosyra som stöd i muskeltillväxt och muskelåterhämtning. Glutamin ökar leucin som hjälper lägre muskeltrötthet och ökar tillväxthormon nivåer. Den glutamin i en vikt Gainer kan också bidra till att öka ditt immunförsvar och även spela en roll i veck mängden kalorier som förbränts under träning. Det innebär att du fortfarande kan packa på muskelmassa och inte bara vinna vikt.