Hur får man de bästa VPN-erbjudanden

VPN-leverantörer erbjuder i allmänhet bättre rabatter ju längre du prenumererar på, så väljer en 3-årig eller 2-års plan brukar spara mest pengar. De flesta tjänster har pengarna-tillbaka-garantier så att du kan prova apparna på dina enheter och avbryta prenumerationen om det inte fungerar för dig. Var noga med att läsa villkoren när du registrerar dig.

Några VPN-tjänster har gratis planer men dessa är oftast begränsade när det gäller bandbredd. Det kan dock fungera som ett användbart sätt att doppa tårna i VPN-vatten utan ekonomiskt åtagande. Med detta sagt finns det ibland konsekvenser för privatlivet med helt gratis tjänster. Om du inte betalar för sin produkt, måste de göra sina pengar tillbaka någonstans så se till att du tar en djupgående titt på sekretesspolicyn för sådana tjänster så att du vet vad du får dig in för.

Vi håller den här listan uppdaterad med de senaste erbjudandena från de mest ansedda VPN-leverantörerna, så bokmärke det och checka in igen när du är på marknaden för en ny VPN-tjänst. Om du är osäker på vilket du ska välja har vi också satt ihop en omfattande guide om de bästa VPN-tjänsterna 2020. Vi har också en separat roundup belyser de bästa gratis VPN-erbjudanden som du kanske vill kolla in.