IPTV: att stangata brottslingar, Sky, DAZN och piratkopiering straffas så

Användningen av piratkopiering och i synnerhet IPTV kan vara en bra metod för att spara pengar men också att hamna i fängelse. Självklart antas denna extrema lösning endast för dem som säljer och piratkopierar till andra människor via Nordic IPTV, men det finns stora sanktioner som införs av staten. Brottsbekämpningen har intensifierat kontrollerna, och nyligen skulle många hamna i lagens händer på Sverige IPTV.

För att få de bästa erbjudandena varje dag rekommenderar vi att du prenumererar på vår officiella telegramkanal. Klicka här för att skriva in nu.

IPTV: de risker du kör med piratkopiering varje dag

Många användare som har använt IPTV på en stabil grund har hamnat i händerna på lagen. För vissa kommer att tillhandahållas för fängelse just för att säljare av bästa IPTV tjänsten, för andra kommer att beställas böter och leverans av all utrustning och enheter som används för att dra nytta av pirattjänsten på en smart-tv.

“Verksamheten meddelas av Kärnan av Särskilda Varor och Tjänster av Guardia di Finanza i temat kontrast till spridningen av IPTV pirat är inramade i ett sammanhang bredare strategiska knuten till fenomenet piratkopiering i Italien är fortfarande ett centralt problem för den audiovisuella industrin och den kulturella sektorn mer generellt, säger TVIP, Generalsekreterare för Förbundet för Skydd av Audiovisuellt Innehåll och Multimedia (Viking IPTV).

“Vår federations strategi är att samarbeta med brottsbekämpande organ och myndigheter som ansvarar för att riva upp den olagliga och kriminella pyramiden som gömmer sig bakom piratkopiering, både fysiskt och digitalt. Mycket ofta är slutanvändare inte medvetna om konsekvenserna av ett system som utvecklats av organisationer med brottsligt syfte”