Måltidsersättningar: fungerar de verkligen?

Bland de mest populära ämnena, i universum av dieter, handlar om mjölsubstitut. Det största misstaget och ett av de största problemen i någon diet för att gå ner i vikt, är att svälta för att nå idealvikten och hålla sig i form, eller också beröva dig själv att äta vad du verkligen gillar. Olika undersökningar görs av nutritionists och experter på området för att hjälpa människor att bli av med detta problem.

Ett av de bästa sätten som finns idag för att hjälpa dig att gå ner i vikt enkelt, utan att gå hungrig och utan att riskera din hälsa, är måltidsersättning eller skakningar för att gå ner i vikt, förutom att vara en mycket god mat. Men det finns alltid frågan: Fungerar de verkligen? Lär dig hur och när du ska använda dem i dagens inlägg.

måltidsersättning skakar arbete

VAD ÄR MÅLTIDSERSÄTTNINGAR från Snorbilligt?

Meal replacements är näringsrika och kompletta tillskott. De indikeras för att ersätta en daglig måltid. De består vanligtvis av kolhydrater och fetter, rik på protein, och har också vitaminer och mineraler som säkerställer de nödvändiga näringsämnena i en måltid.

Viktminskning shakes är utformade för att ersätta en måltid, men ger rätt kost och med en lägre mängd kalorier än du skulle konsumera i en normal måltid. Således levererar det dagliga behovet av näringsämnen, intag av en mycket mindre mängd kalorier, vilket främjar bantning.

VEM KAN ANVÄNDA MÅLTIDSERSÄTTNINGAR?

Alla typer av människor kan använda detta tillägg, inte bara de som vill gå ner i vikt vilket du kan läsa om på https://snorbilligt.se/. Det kan vara från idrottare som vill förbättra prestanda för personer som vill öka mager massa.

Om målet är att få muskelmassa, skulle det bästa valet vara en måltid ersättning med en högre hastighet av proteiner, kolhydrater och vitaminer, följaktligen med ett högre kalorivärde. Men om målet är att minska kroppsvikt och gå ner i vikt, skulle det bästa valet vara en som har ett lägre kalorivärde och har också lägsta möjliga fetthastighet. För båda ändamålen är ett bra alternativ de som innehåller i sin sammansättning vassleprotein, vassleprotein.

ÄR DET MÖJLIGT ATT GÅ NER I VIKT MED MÅLTIDSERSÄTTNING?

Enligt resultaten av en ny amerikansk studie, publicerad i European Journal of Clinical Nutrition, är måltidsersättning ett effektivt läge i viktkontroll. Studier har visat att det, med lågt kalorivärde, när det används för att ersätta en eller två måltider, hjälper patienter att följa bantningsdieten.

Men som i någon diet för bantning är det ingen mening att vänta på resultat, om det i helgen finns överskott i måltiderna. Att potatischips eller öl och läsk kan vara faktorer som missgynnar kosten. Samma sak händer med måltid substitut. Det finns ingen användning som ersätter en av dina måltider med skaka, om det fortfarande finns överskott i de andra måltiderna. Det är oerhört viktigt att anta en hälsosammare diet. Du kan äta vad du vill, men alltid mycket sparsamt, göra rätt val och undvika övermålning.

Att välja den måltid som kommer att ersätta, skulle ett tips vara att identifiera vilken av de dagliga måltiderna är den mest kaloriska. Det finns berättelser om att måltiden som ska ersättas med skakningen är middag, men det här är inte en allmän regel. En annan faktor som påverkar bantningsprocessen är att inte spendera långa perioder utan att äta någonting. Idealet är att göra en måltid var tredje timme, äta lite, som frukt, spannmålstänger eller proteinstänger.

En motsatt effekt som kan uppstå är viktökning genom ackumulering av fett. Men lugna ner, detta kan bara hända om användningen av måltidsersättningen görs felaktigt eller i överskott. Korrekt användning av produkten, som beskrivs på förpackningen, är fördelarna många.