Vad är ADSL2?

ADSL2 är en uppgraderad ADSL bredbandsanslutning. Den använder samma ledningar och PBX som standard ADSL, men tillämpar olika program och protokoll för att uppnå snabbare hastigheter.

Ökade kostnader för ökade hastigheter Förbättrad produktivitet när ditt företag växer Minimala installationskostnader och underhåll

Med en ADSL2-router kan mer än en dator eller en Internet-aktiverad enhet anslutas till internet när som helst. I jämförelse med en standard ADSL-anslutning kan ADSL2 uppnå hastigheter tre gånger snabbare, men realtidshastighet och prestanda är fortfarande föremål för avstånd från utbytet (helst måste du vara inom ett 5km-intervall).

Denna uppgradering är idealisk för små och växande företag, särskilt när de ligger nära ett utbyte. Det är också bättre lämpad för uppgifter som videokonferenser, streaming, och ladda ner stora mediefiler än standard ADSL.

Du kan också se ADSL2 kallas ITU G. 992. 3. Om du redan har ADSL, uppgradering till ADSL2 för snabbare, mer tillförlitliga hastigheter kan bara innebära att köpa en ny router.